KLJUČNI MEČEVI U GRUPNOJ FAZI

Povrede na sve strane

Ključnu utakmicu koju Olympiacos u grupi F igra protiv Arsenala, biće svakako teža za Grke, jer će meč propustiti veznjak Ariel Ibagaza, koji je zadobio ozljedu butine.

Ibagaza je još 15. novembra zadobio povredu kvadricepsa, ali se i pored toga vratio u igru. U subotnjem meču koji je Olympiacos igrao protiv Panaitolikosa, Ibagza je počeo meč, ali je u drugom poluvremenu morao da napusti teren. Naknadni testovi su pokazali, da Ibagza ipak mora biti van terena najmanje dve nedelje.

"Trend" povređenih igrača muči i Manchester United. Napadač, Javier Hernández će propustiti meč koji United u sredu igra protiv FC Basela.

Hernandez je pretrpeo povrijedu članka u meču Premier lige, gde je Manchester United u gostovanju pobijedio Aston Villu minimalnim rezultatom.

Veznjak Genka, Kevin De Bruyn, biće van terena tri tjedna, pa će tako u utorak propustiti meč Lige prvaka (grupa E) protiv Bayer Leverkusen 04. De Bruyn je slomio nožni prst u utakmici protiv K. Beerschot AC.
"To je moj mali prst na nozi", rekao je De Bruyen. Ja ne mogu učiniti ništa sa mojom nogom, jer čim bude mali pritisak na moj nožni prst, to jako boli", kazao je dvadesetogodišnji igrač Genka.

(zurnal.info)