Drugom stranom

Bili jednom plavuša, Dodik i Grabovica...

Smijeha je bilo u 2011-toj godini, to niko ne može poreći. Smijali smo jer je stvarno bilo smiješno, ali smijali smo se i kad je bilo smiješno po mjerilima "bosankohercegovačkog humora". Zbog ovog drugog...nećemo ponoviti poznate snimke "koju posluku porati" ili "svjedočenje frajera koji je vidio samoubistvo sa Avazovog tornja". Ali i bez toga...Pogledajte video klipove koji su nas u 2011-toj zasmijavali do suza!

JOJ, VIDJET ĆE ME BABO!!?

Zasigurno jedan od najvećih "ha, ha hitova" bio je snimak djevojke koja je u jednoj TV emisiji, na upit reportera kako slavi Bajram, između ostalog rekla da popije šest-sedam jegera. Potom se, tobože, pred kamerom upitala...a, da me vidi babo?!!

Njena je izjava postala "pravi hit" na YouTube i zabavljala javnost cijelo ljeto. Grupa navijača Fudbalskog kluba Željezničar snimila je čak parodiju na djevojčinu izjavu pa se na utakmicama skandiralo: "A da me vidi babo, a da me vidi babo!

      

ZNAČI...

Ništa manje smijeha nije izazvao ni video klip na YouTube, dio izjave direktora Elektroprivrede BiH Elvedina Grabovice, dok gostuje na Federalnoj televiziji u emisiji "60 minuta". Za samo 17 minuta Grabovica je riječ "znači" ponovio nevjerovatnih 75 puta!

Grabovica je govorio o Elektroprivredi BiH, rudarima, poboljšanju standarda, menadžmentu rudnika, cijeni električne energije... ali je, nije to nikome promaklo, u svojoj izjavi nejviše puta izgovorio riječ "znači".

     

PLAVUŠA SE PENJE POKRETNIM STEPENICAMA

Nepoznata plavuša je nedavno podobro zabavila posjetice jednog trgovačkog centra u Sarajevu pokušavajući se stepenicama za silazak popeti gore. Posmatrači "uporne" djevojke smijali su se do suza a djevojci je to samo dalo snage da se ( kada je shvatila da se zapravo ne miče s mjesta), zainati i počne gaziti po dvije stepenice...

     

HIŠ, HIŠ DODIK!

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković boravio je posljednjeg dana u novembru u Banjoj Luci gdje je primio nagradu Ličnost godine 2011. godine.

Istovremeno je u Banjoj Luci boravio i predsjednik Srbije Boris Tadić, koji je došao na otvaranje autoputa Mahovljani-Gradiška.

Kada je popularni teniser stigao napravio je pravu pometnju. Naime, u vrijeme njegovog dolaska bila je organizovana press konferencija na kojoj su govorili Milorad Dodik i Boris Tadić. Šefica press službe Vlade RS-a je prekinula konferenciju riječima: "Završavamo konferenciju za novinare, stigao je Novak Đoković. Dozvolite da ga dočekamo".

Prije nego je to izgovorila, Dodik je pokušao "ušutkati", rukom joj dajući do znanja da ne prekida konfereciju, no bilo je kasno...

ZEMLJA ZEMLJI

Ne saznadosmo nikad da li je skakaču sa snimka bilo smiješno? Možda je blato ublažilo udar? Jedno je sigurno, danima nas je do suza nasmijavao "neznani junak" u kupaćim gaćicama. Ma, mislimo da njemu ipak nimalo nije bilo smiješno. Prosudite sami.

(zurnal.info)