Humanitarna akcija

Žurnalova akcija pomoći Nisvetu Džanki: Pridružite nam se!

zurnal.info

Magazin Žurnal nudi svoj oglasni prostor potencijalnim oglašivačima kako bi prikupili sredstva za liječenje teško oboljelog Nisveta Džanke.

Magazin Žurnal (www.zurnal.info) želi u skladu sa svojim mogućnostima da pomogne kolegi Nisvetu Džanki koji mora u vrlo kratkom roku da prikupi novac za liječenje. Obzirom da nemamo dovoljno sredstava da značajnije pomognemo teško bolesnom kolegi nudimo svoj oglasni prostor.

Naime, Žurnal nudi svim zainteresiranim oglašivačima da narednih mjesec dana (a ako bude potrebe i duže) po 50 posto nižim cijenama oglasnog prostora, objavljuju svoje reklame na Žurnalu, a da novac uplaćuju na račun otvoren za liječenje Nisveta Džanke.

Kako bismo zaustavili bilo kakve špekulacije o našim nečasnim namjerama podvlačimo: OGLAŠIVAČI ĆE NAKON POTPISIVANJA UGOVORA O ZAKUPU OGLASNOG PROSTORA SA ŽURNALOM, SVA SREDSTVA UPLAĆIVATI DIREKTNO NA RAČUN NISVETA DŽANKE.

Nadamo se da će čitaoci Žurnala prepoznati našu namjeru i želju da pomognemo kolegi Džanki i da će podržati ovu našu humanitarnu akciju. Pozivamo vas da svako na svoj način prezentira ovu našu humanitarnu akciju potencijalnim oglašivačima. Pa čak i ukoliko tek poznajete nekog ko zna nekog ko bi mogao biti potencijalni oglašivač-donator.

Zahvalna redakcija Žurnala.

(zurnal.info)