Klub Žurnal

SKINITE VLASTU POPIĆ: Ako nisam dobra šta ćemo onda!

Domaćin: S.A.

Vlasta Popić i na svom drugom albumu nastavljaju graditi svoj specifični indie / punk / noise / no wave / pop izričaj, koji ovog puta odiše nešto mračnijim i ubojitijim karakterom

U Klubu Žurnal gostuje post-punk trio Vlasta Popić koji je prije nekoliko dana, za slovenačku nezavisnu izdavačku kuću Moonlee Records, objavio drugi album "Kvadrat".
 
Izdavačka kuća nas ovako ubjeđuje u neophodnost upoznavanja sa Vlastom Popić:

Vlasta Popić i na svom drugom albumu nastavljaju graditi svoj specifični indie / punk / noise / no wave / pop izričaj, koji ovog puta odiše nešto mračnijim i ubojitijim karakterom. Ova ploča odlikuje prljavijem, distorziranijem i bučnijem sviranjem i produkcijom, zbog čega zvuči ambicioznije, promišljenije i dosljednije u usporedbi s prethodnim izdanjem.

Izmjenjivanje ženskih i muških vokalnih akrobacija daje posebnu energiju povremeno melodičnoj, a češće isprekidanoj i disonantnoj atmosferi koju stvara psihodelična instrumentalna podloga. Što se sličnosti i utjecaja tiče, "Kvadrat" je najlakše povezati s nekolicinom new wave/post-punk/noise-rock izvođača kao što su Repetitor, Fugazi, Nikki Louder, Punčke...
 

Bez brige, lako možete provjeriti da li izdavač olako poteže sveto ime Fugazi. Uz par klikova, na ovom izdašnom mjestu možete sasvim besplatno i legalno skinuti Vlastu Popić!

Ako vam se "Kvadrat" dopadne i novu ljubav poželite produbiti, na istoj adresi naručite CD ili sačekajte vinil koji će biti odštampan u martu. 

U Klubu Žurnal Vlasta Popić sviraju pjesmu "Ako nisam dobra" s novog albuma "Kvadrat"!

 

(zurnal.info)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Muzika, Klub Žurnal, Vlasta Popić