vlast

MIĆIĆ POTVRDIO: Počinju razgovori o novoj skupštinskoj većini

FOTO: FB stranica Mićo Mićić

Prije dva dana vrh SDS-a, predvođen Bosićem, obavio je razgovor s Mićićem, kojem je predočio da se stvaraju uslovi za formiranje nove skupštinske većine u RS-u i da tu obavezu uime SDS-a preuzme Mićić, koji bi u tom slučaju bio premijer, saznaje se u SDS-u

Gradonačelnik Bijeljine i visoki funkcioner Srpske demokratske stranke Mićo Mićić potvrdio je da je razgovarao s liderom SDS-a Mladenom Bosićem o formiranju nove skupštinske većine u Republici Srpskoj, bez SNSD-a te da bi on mogao biti novi premijer Republike Srpske.

-Tačno je da smo razgovarali predsjednik Mladen Bosić i ja ovih dana i da je tema razgovora bila formiranje nove Vlade Republike Srpske, ali ne mogu vam više govoriti o tome, niti mogu govoriti o detaljima. Svakako, bit će prilike da pričamo o toj temi u narednom periodu, izjavio je Mićić za BN televiziju.

Prije dva dana vrh SDS-a, predvođen Bosićem, obavio je razgovor s Mićićem, kojem je predočio da se stvaraju uslovi za formiranje nove skupštinske većine u RS-u i da tu obavezu uime SDS-a preuzme Mićić, koji bi u tom slučaju bio premijer, saznaje se u SDS-u.

(Fena)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Premijer RS, SDS, Mićo Mićić, NSRS