Pravda za Davida

Nakon velikog protesta: Specijalna policija uhapsila desetak aktivista grupe Pravda za Davida!

Prema posljednjim informacijama uhapšeno je nekoliko aktivista, a radnici komunalnog preduzeća uklonili su danas postavljeno "Davidovo srce".

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, objavila je da je specijalna policija uhapsila njenog bivšeg supruga Davora Dragičevića. Ona tvrdi da je Davorov advokat otišao u Policijsku stanicu Banjaluka, ali da su mu rekli da se ne nalazi u policijskoj stanici. 

Iz Policijske uprave Banja Luka tvrde da Dragičević nije uhapšen. Njegovi najbliži saradnici iz grupe Pravda za Davida posljednji put su ga vidjeli okruženog pripadnicima Specijalne policije kod džamije Ferhadija. 

Ostali pripadnici grupe „Pravda za Davida“ su se sklonili u kafe „City“ na Trgu Krajine, u koji su upali specijalci i priveli jednog od aktivista „Pravda za Davida“ Željka Dabića. Specijalci su upali i u kafe "Herz" u Jevrejskoj ulici.

Takođe se tvrdi da je privedena i aktivistica grupe Danijela Daca Ratešić. 

Vlada potpuna konfuzija. Prema posljednjim informacijama uhapšeno je desetak aktivista, a radnici komunalnog preduzeća uklonili su danas postavljeno "Davidovo srce".

 

(zurnal.info)