Reagiranja

Selak poslao demant: Nisam vlasnik kafea Sudnica

Objavili ste tekst na vašem portalu sa naslovom „Pomoć dobili kafići u vlasništvu porodice predsjednika SPS“, u kojem je iznesen niz netačnih informacija, koje ovom prilikom želim da demantujem

Poštovani,

dana 12. oktobra objavili ste tekst na vašem portalu sa naslovom „Pomoć dobili kafići u vlasništvu porodice predsjednika SPS“, u kojem je iznesen niz netačnih informacija, koje ovom prilikom želim da demantujem.

Za početak, nisam vlasnik kafea Sudnica i ne bavim se građevinarstvom. Nisam ni vlasnik kafića MG, nego su to moji roditelji koji se ugostiteljstvom bave preko 25 godina. Takođe, ne vodi se nikakav spor vezan za zemljište „kod Incela“, koje je prometovano. Konkretno, po pitanju „MG“-a radi se o podršci velikom broju ugostiteljskih objekata i to u prošloj godini, prije epidemije. Prema navodima iz teksta, moji roditelji bi trebalo da budu onemogućeni da apliciraju za pomoć, samo zato što su moji roditelji? Razumijem da je blizu kampanja i da su blizu izbori, ali kao sredstvo informisanja i ugledan medij, bilo bi dobro da bar pokušate da provjerite činjenice prije nego što objavite članak u kome se na sve načine, a uglavnom nesitinama i nebulozama, pokušava oblatiti i moja porodica i partija na čijem sam čelu.

Jedan od takvih navoda koji nemaju uporište ni u čemu, jeste da je Nedeljko Milaković zaslužan za moje „stvaranje“ i napredovanje.  Takođe, za Marinu Selak se ne postoji nikakva, a najmanje osnovana sumnja da je umiješana u bilo kakve nezakonite radnje, što je takođe lako provjerljivo. U skladu sa važećim zakonima i propisima, tražim da objavite ovaj demant.

S poštovanjem,

Goran Selak