ANTE DRINJAK PISAO ŽURNALU:Audio snimak nema veze sa mnom

Istražujemo

ANTE DRINJAK PISAO ŽURNALU: Audio snimak nema veze sa mnom

Ante Drinjak Vijećnik u Općinskom Vijeću Livno poslao je demantij na tekst Žurnala “KAKO DO POSLA U EP LIVNO: “ Otiđi kod Borjane na razgovor i samo izrazi svoju želju”, na adresu naše redakcije

Audio snimak nema veze sa mnom

U svom demantiju Ante Drinjak tvrdi da nema nikakve veze s objavljivanjem navedene snimke niti bilo čim što objavljuje -ŽURNAL. 

ANTE DRINJAK: 22.08.2017god. zvao me Davor - Novinar ŽURNALA i pitao me za snimku koju su objavili sutradan na svome portalu. 22.08.2017god. u razgovoru sam rekao da nemam nikakvu snimku i da to nema veze s mnom.

REDAKCIJA ŽURNALA: U navedenom razgovoru novinar Žurnala raspitivao se o načinu zapošljavanja u EP Livno, i spomenuo informaciju o postojanju audio snimka u kojem Ante Drinjak traži zaposlenje u EP Livno od rukovodioca Josipa Čelara. Drinjak je rekao da ne zna za taj snimak, ali i da o načinu zapošljavanja ne može govoriti preko telefona već “U četiri oka”. 

ANTE DRINJAK: Kada su objavili "snimku " ja sam nazvao novinara Davora koji je rekao da je snimku dobio od svojih izvora i da je njemu nekoliko ljudi potvrdilo da sam ja na snimci .

REDAKCIJA ŽURNALA: Navedeni razgovor dogodio se 23.08.2017. godine nakon što je Žurnal objavio tekst pod nazivom “KAKO DO POSLA U EP LIVNO "Otiđi kod Borjane na razgovor i samo izrazi svoju želju”. Za imena aktera smo saznali od svojih izvora, a navedeni snimak se pojavio na internetu. O tome da na snimku o eventualnom zaposlenju razgovaraju Drinjak i Čelar naši izvori su spremni svjedočiti na sudu. U istom razgovoru Drinjak je novinara neprestano vrijeđao. Kada mu je novinar predložio da pošalje demantij na tekst, Drinjak je rekao da on može stvari rješavati i na druge načine.

ANTE DRINJAK: Tražim da objavite tko vam je dao snimku i ko tvrdi da sam ja na njoj? Loša montaža.

REDAKCIJA ŽURNALA: Ponavljamo da se snimak pojavio na internetu, a da smo o akterima audio snimka saznali od svojih izvora koje zbog naše profesije i profesionalnosti ne smijemo i ne možemo otkrivati. Ponavljamo i to da su naši izvori, ukoliko do toga dođe spremni svjedočiti na sudu.

(zurnal.info)