Sutra u Žurnalovom filmu, tačno u podne:Kako je Dodik uspostavio prijateljske odnose sa Erdoganom?

Novosti

Sutra u Žurnalovom filmu, tačno u podne: Kako je Dodik uspostavio prijateljske odnose sa Erdoganom?

Novi Žurnalov film "Tursko osvajanje Bosne - Vazalsko doba", priča je o uticaju Turske u Bosni i Hercegovini. Budite s nama sutra, tačno u podne.

Kako je Dodik uspostavio prijateljske odnose sa Erdoganom?
Tajip Erdogan i Milorad Dodik

Nije Milorad Dodik tek tako "uplivao" na dvore turskog predsjednika Recepa Tajipa Erdogana. Za to je morao imati dobre preporuke. Naravno, Dodikov vazalski odnos spram ruskog predsjednika Vladimira Putina i njegove druge konekcije sa Rusijom došle su do izražaja. U Žurnalovom filmu saznajte preko kojih je osoba Milorad Dodik obezbjedio status „rado viđenog gosta“ predsjednika Erdogana i drugih turskih funkcionera.        

I to nije sve. Govorimo i o tome da li je Bakir Izetbegović trenutno u nemilosti predsjednika Erdogana jer mu nije uspio ispuniti nalog, da Turskoj izruči navodne pripadnike i simpatizere pokreta Fetulaha Gulena koji su u Bosni i Hercegovini?

Ima li u Bosni i Hercegovini članova turske organizacije „Sivi vukovi“, označenih potencijalnom prijetnjom po sigurnost u nekim evropskim državama?

Turski predsjednik svako malo naglašava kako će Turska pomoći braći  Bošnjacima. Priča je to za naivne, ali istovremeno ne i sasvim naivna priča...

Džamija za Bosnu i Hercegovinu, za Srbiju dronovi koje proizvodi kumče Bakira IzetbegovićaSkandalozna Erdoganova posjetaDžamija za Bosnu i Hercegovinu, za Srbiju dronovi koje proizvodi kumče Bakira Izetbegovića

Pogledajte sutra u 12 sati Žurnalov film: „Tursko osvajanje Bosne - Vazalsko doba“,  priču o uticaju Turske u Bosni i Hercegovini.

(zurnal.info)