DIREKTOROVE INSINUACIJE:Osjećam da smo dobili posao temeljem nacionalne pripadnosti
JEDINA SLOBODNA TERITORIJA

Novosti

DIREKTOROVE INSINUACIJE: Osjećam da smo dobili posao temeljem nacionalne pripadnosti

Direktor firme Tekstilna industrija Mostar reagovao je na Žurnalov tekst GRANIČNA POLICIJA BIH: Tenderska dokumentacija za nabavku vozila prilagođena firmi iz Ljubuškog". Iako ne demantuje ništa iz Žurnalovog teksta, navodi da je osjetio "insinuacije na nacionalnoj osnovi" odnosno da je ova firma dobila posao "temeljem nacionalne pripadnosti jer je ravnatelj Granične policije BiH gosp. Zoran Galić Hrvat." Reagovanje prenosimo u cijelosti.

Osjećam da smo dobili posao temeljem nacionalne pripadnosti
tim-mostar.com

 

"Ja, Nikica Golemac, odgovorna osoba u Tekstilnoj industriji d.o.o. Mostar, osjećam ovdje insinuacije na nacionalnoj osnovi, tj. da smo dobili posao temeljem nacionalne pripadnosti jer je ravnatelj Granične policije BiH gosp. Zoran Galić Hrvat.

Tekstilna industrija d.o.o. Mostar je jedan od vodećih proizvođača policijske opreme i dobavljač je od 90-ih godina raznim policijskim agencijama u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Švicarskoj, Njemačkoj.

Dobavljač odjeće Graničnoj policiji postajemo dosta ranije nego je gosp. Zoran Galić postao ravnatelj Granične policije. Kada smo mi postali dobavljač GP-a, u to vrijeme Zoran Galić je bio komesar policije u ZHŽ-u i mi nikada nismo niti danas radimo s policijom ZHŽ-a  iako smo proizvođači te vrste odjeće.  Dobavljači policiji ZHŽ-a pod vodstvom gosp. Galića bili su Men d.o.o. Travnik, Uslužnost d.o.o. Sarajevo , Zenko d.o.o. Zenica, a mi nismo niti jedan posao uradili dok je  Zoran Galić bio komesar policije u ovoj županiji. Ovo sve možete provjeriti kod Ureda za javne nabavke kao i u MUP-u ZHŽ-a, a također možete provjeriti u Graničnoj policiji da smo postali njihov dobavljač prije nego je Zoran Galić postao ravnatelj ove ustanove."

(zurnal.info)