DRAGOMIR ŠAPONJA:Ovo je pokušaj moje diskreditacije

Istražujemo

DRAGOMIR ŠAPONJA: Ovo je pokušaj moje diskreditacije

Povodom teksta „RUKOMETNI SAVEZ BiH: Haški optuženik Dragomir Šaponja komesar Kup takmičenja! „ u kojem smo objavili da se aktuelni komesar za Kup takmičenja u Rukometnom savezu BiH, nekada nalazio na optužnici Haškog tribunala zbog ratnog zločina, Šaponja nam se obratio demantom. Međutim navedeni demant ne demantuje napisano u tekstu Žurnala.

Ovo je pokušaj moje diskreditacije

DRAGOMIR ŠAPONJA

„Povodom teksta objavljenog u Žurnalu, šaljem Vam demant i dokument koji pokazuje da su to sve laži i izmišljotine. To je pokušaj da se ja diskreditujem kao ličnost zbog ličnih interesa ljudi koji pretenduju na to mesto.“ navodi se u demantiju Dragomira Šaponje. 

ŽURNAL

Dragomir Šaponja dostavio je link stranice Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju gdje se njegovo ime nalazi na listi osoba protiv kojih su povučene optužnice. U tekstu Žurnala   „RUKOMETNI SAVEZ BiH: Haški optuženik Dragomir Šaponja komesar Kup takmičenja!„  upravo je i navedeno da je Šaponja bio na prvobitnoj optužnici u predmetu „Meakić i drugi“, što je on i potvrdio u svom reagovanju.

(zurnal.info)