ACCOUNT NOVINARSKA NAGRADA:Rok za prijavu nagrada traje još danas!
JEDINA SLOBODNA TERITORIJA

Arhiva

ACCOUNT NOVINARSKA NAGRADA: Rok za prijavu nagrada traje još danas!

Novinari čiji radovi budu proglašeni najboljima će dobiti priznanje Antikorupcijske mreže u BiH ACCOUNT i novčanu nagradu u iznosu 1.000 KM

Rok za prijavu nagrada traje još danas!

Danas ističe rok za prijavu najboljih novinarskih istraživanja o korupciji za ACCOUNT novinarsku nagradu! Konkurs je otvoren od 01. maja, a nezavisni žiri, kojeg čine novinari i urednici medija iz Bosne i Hercegovine, odabrace najbolji pisani, radijski i video izvještaj objavljen u periodu od 01. maja 2017. godine do 30. aprila 2018. godine.

Novinari čiji radovi budu proglašeni najboljima će dobiti priznanje Antikorupcijske mreže u BiH ACCOUNT i novčanu nagradu u iznosu 1.000 KM.

Autore za nagradu ACCOUNT-a mogu predlagati medijske kuće, novinske agencije, urednici svih medija ili sami novinari/autori te Savjetodavni odbor ACCOUNT-a i ocjenjivački žiri.

Prijedlozi se šalju elektronskim putem na zvaničnu adresu ACCOUNT-a [email protected] sa naznakom "Za novinarsku nagradu". Audio i video izvještaji se šalju putem We Transfera. Ukoliko su prilozi objavljeni na You Tube kanalu medija, dovoljno je poslati link na prilog.

Konkurs se zatvara 31. maja u ponoć.

(zurnal.info)