Kino Žurnal:TRUE DETECTIVE: Čovjek je najokrutnija životinja
JEDINA SLOBODNA TERITORIJA

Arhiva

TRUE DETECTIVE: Čovjek je najokrutnija životinja

Nakon ovog tretmana, neobične skulpture od granja vidjećete svuda oko sebe, mrlje od vlage na zidovima dobiće zloslutne oblike, a iz udaljenog ugla sobe dopuzaće šapat

TRUE DETECTIVE: Čovjek je najokrutnija životinja

Nova HBO serija "True Detective" je nakon prve epizode postala kultna. Veliki fanovi reći će da se to desilo već nakon prvih nekoliko sekundi špice kada su Handsome Family počeli svirati pjesmu "Far From Any Road".

Mnogo je razloga zbog kojih vam Žurnal preporučuje "True Detective" - od scenarija, režije, glume Matthewa McConaugheya i Woodyja Harrelsona, fotografije, kojekakvih sitnica u svakom kadru i na kraju do muzike koju je za seriju odabrao T Bone Burnett. Site policymic je soundtrack nazvao "tajnim sastojkom" serije i sasvim su u pravu.

Poslušajte i sami neke od pjesama koje su do sada pratile neurotičnu potragu detektivskog para. Nakon tog tretmana, nema vam druge, neobične skulpture od granja vidjećete svuda oko sebe, mrlje od vlage na zidovima dobiće zloslutne oblike, a iz udaljenog ugla sobe dopuzaće šapat: "I know things... I'll tell you about the Yellow King".

HANDSOME FAMILY "Far From Any Road"

VASHTI BUNYAN "Train Song"

MELVINS "A History of Bad Men"

THE BLACK ANGEL "Young Man Dead"

CAPTAIN BEEFHEART "Clear Spot"

13TH FLOOR ELEVATORS "Kingdom of Heaven"

LUCINDA WILLIAMS "Are You Allright"

GRINDERMAN "Honey Bee (Let's Fly To Mars)"

(zurnal.info)