KAKO RTRS IZVJEŠTAVA O DEŠAVANJIMA U BANJOJ LUCI:Dragičević je automobilom bježao kroz grad, građani se sami prijavljuju u policiju
JEDINA SLOBODNA TERITORIJA

Pod okupacijom

KAKO RTRS IZVJEŠTAVA O DEŠAVANJIMA U BANJOJ LUCI: Dragičević je automobilom bježao kroz grad, građani se sami prijavljuju u policiju

Režimska televizija Milorada Dodika o današnjim dešavanjima iz Banje Luke izvještava na sebi svojstven način, koji više nikoga ne iznenađuje

Dragičević je automobilom bježao kroz grad, građani se sami prijavljuju u policiju
FOTO: RTRS

Davor Dragičević od policije je prilikom hapšenja bježao automobilom kroz grad. Opirao se hapšenju ali je laž da je povrijeđen. Utvrdili su to i ljekari u Kliničkom centru u Banjoj Luci. Ugrožavao je sigurnost ministra Dragana Lukača i visokih dužnosnika ali nije želio priznati na sudu – tako na svom web portalu izvještava Radio televizija RS-a o današnjim dešavanjima u Banjoj Luci.


A ono što vam se učinilo da policija hapsi građane na trgu – nije tačno. Građani su sami išli do policijske stanice s molbom da budu privedeni:
- Nakon jutrošnjeg privođenja Dragičevića u Policijsku upravu su se sami počeli prijavljivati i ostali, kako bi dali izjavu – izvještava RTRS.
Na Trgu Krajine napadnut je policajac, napisat će izvještači RTRS-a nakon hapšenja članova opozicije. Među prestupnicima su i neki odranije poznati policiji po atacima na organe vlasti:
- Miljan Kovač iz Gradiške u julu je verbalno napao i premijerku Željku Cvijanović tokom posjete ovom gradu. Poznat je po svojoj agresivnosti i višegodišnjoj mržnji i napadima na RTRS koje je ispoljavao kroz svoje tekstove.

RTVBN direktno prenosi okupljanje u Banjoj Luci a radioprogram je otvoren i za slušaoce. U pola tri na BN-u počinje specijal o ubistvu Davida Dragičevića.
(zurnal.info)