Pornografija:SEKS, LAŽI & KOALICIJE: Šta su jedan o drugome govorili Izetbegović, Radončić, Komšić i Nikšić!
JEDINA SLOBODNA TERITORIJA

Pod okupacijom

SEKS, LAŽI & KOALICIJE: Šta su jedan o drugome govorili Izetbegović, Radončić, Komšić i Nikšić!

Izabrali smo samo nekoliko senzacionalnih obrata koje su tokom svojih odnosa imali Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić, Željko Komšić i Nermin Nikšić.

SEKS, LAŽI & KOALICIJE: Šta su jedan o drugome govorili Izetbegović, Radončić, Komšić i Nikšić!

U Bosni i Hercegovini, sasvim je jasno, ne postoji politički život. Nemamo prave ljevice nit desnice a bogami ni centra. Uglavnom se radi o interesnim zajednicama, povezanim jakim finansijskim ili porodičnim vezama. Statuti svih stranaka su slični, metodi identični, namjere jednako mračne.

U tom sumnjivom društvu pravila ne postoje, ideološki suparnici naprasno postaju saradnici i obratno, krvni neprijatelji braća rođena i obratno, a koalira ko s kim stigne ne bi li se po svaku cijenu održali na vlasti.

Uvrede kojima šamaraju jedni druge preko noći se transformiraju u komplimente i zaboravljaju se ozbiljne optužbe koje su upućivali jedni drugima.

Izabrali smo samo nekoliko senzacionalnih obrata koje su tokom svojih odnosa imali Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić, Željko Komšić i Nermin Nikšić. Ništa novo, sigurni smo da ste ih i sami čitali. 

BAKIR & FAHRUDIN


Bakir je sa majkom ukrao milijarde KM

“Nesretni Bakir Izetbegović, koji je s majkom uzeo milijarde KM u Turskoj, Saudijskoj Arabiji, Švicarskoj, a ništa od toga nije investirao u BiH, nalazi se, u za njega, nerješivoj situaciji - nikako ne može uvjeriti ljude da ne vjeruju vlastitim očima. Iranski obavještajci, mudžahedini, politička ubistva Nedžada Ugljena, Joze Leutara,  Hakije Turajlića, Sulejmana Redžića, Irfana Ljubijankića, Juke Prazine, Mušana Topalovića, Ćele Delalića, ne mogu se sakriti montažom Bakirovog kućnog tužioca Dubravka Čampare i njihove jaranice, mafijašice Šejle Turković. Često spominjanog Ćelu Delalića ubila je SDA-ova stranačka državna mafija nakon što je javno rekao da će otkriti Ugljenove ubice, a u toj priči nema Radončića, ali Bakira Izetbegovića i AID-a sigurno ima.”

(30. septembar 2014. godine, Fahrudin o Bakiru)

...

Mi smo ozbiljni i odgovorni političari

„Mi smo ozbiljni i odgovorni političari prvo prema narodu, pa onda prema svojim političkim projektima, a onda prema sebi. U životu imate dvije mogućnosti. I Njemačka i Francuska su ratovale 200 godina, pa su napravili Evropsku uniju. Ako stalno gledate u retrovizor, udarite glavom u zid. Ja sam apsolutno siguran da će ova koalicija donijeti boljitak i prosperitet građanima i u tom smislu ništa nećemo izgubiti niti od ekonomskog razvoja, niti od zapošljavanja niti od obećanih cifri koje je rekla SDA, a mi smo imali rezerve. Još ćemo im se pridružiti da zajednički ostvarimo tu cifru i u borbi protiv korupcije“

(19. oktobar 2015.godine Fahrudin o sebi i Bakiru)

...

Fahrudin je saradnik narko bosa

„Radončić ima ozbiljan problem sa Keljmendijevom optužnicom koja ga njega proziva kao prvog saradnika. I brani se, spinuje preko svog Avaza, neozbiljnim lažima o ubistvu Juke Prazine i navodnoj istrazi u Njemačkoj o tom ubistvu. Pokušava odvući pažnju od sebe, preusmjeriti je. I nije ga briga šta će o bivšem bh. ministru sigurnosti, i njegovim izmišljotinama misliti kolege iz Njemačke. Njemačka ambasada je kontaktirala moj kabinet ograđujući se od teksta iz Avaza, tvrdeći da se u toj zemlji ne vodi nikakva istraga povodom ovog ubistva i da se radi o čistoj medijskoj konstrukciji!“

(22. juli 2014. godine, Bakir o Fahrudinu)

...

Fahrudin je energičan političar

„SBB je kredibilan politički partner, a njen predsjednik Fahrudin Radončić energičan i sposoban političar“

(18. oktobar, 2015. godine, Bakir o Fahrudinu)ŽELJKO & NERMIN


Banditi i reketaši

„Ne želimo ući u vlast sa banditima i reketašima“

(15. oktobar 2014.godine, Komšić na pitanje o koaliranju sa SDP-om)

...

Komšić je veliko ništa

„Kadrovi SDP-a u javnim preduzećima će iza sebe ostaviti konkretne rezultate svog mandata, za razliku od osam godina mandata Komšića, iza kojeg će ostati jedno veliko ništa“

(11. avgust 2014. godine, saopćenje za javnost SDP BiH)

Onda se "ništa" udružilo sa "svašta", pa smo dobili ujedinjenu ljevicu. Nikšić više nije kriv za krađe u autocestama, a Komšić je ipak radio nešto.  

(zurnal.info)