PISMENA ZADAĆA:Bakirova deklaracija
JEDINA SLOBODNA TERITORIJA

Marko Tomaš

PISMENA ZADAĆA: Bakirova deklaracija

U zemlji u kojoj je parametar normalnosti Bakir Izetbegović muškom insanu prosto dođe da obuče žensku odjeću, zabije si iglu u ruku i tako odparadira u tri pizde materine, što dalje od sdaovskog begovata.

Bakirova deklaracija
Bakir Izetbegović (foto: zurnal.info)

Kratko ću ja. O gluposti ne treba nadugačko i naširoko.

Nije da nam ranije nije bilo poznato ali konačno smo mogli lijepo, što se kaže crna na bijelu glupost, čuti kako to SDA zamišlja zemlju za sve nas.

Na stranu što kad Zahiragić izgovori riječi "javni moral" na drugom kraju svijeta milijunima ljudi odumru nervne ćelije, tek trebalo je svega dva tri dana da dočekamo čuti kako to javni moral zamišlja sin od onog lika koji je pisao Islamsku deklaraciju.

Ukratko, zamišlja ga upravo onako kako mu je javni moral opisivao rahmetli babuka. Samo što ni babuka nije ovako javno zazivao uvođenje šerijata jer koliko god se trudio poglupiti nikako drugačije ne mogu shvatiti palamuđenje o zakonu nad zakonima.

A ako bismo baš tjerali mak na konac pa pričali o moralu valjalo bi Bakiru Izetbegoviću spomenuti da nije psihijatar te da nema nikakvo pravo govoriti o normalnosti i proglašavati cijelu jednu skupinu ljudima nenormalnima.

U zemlji u kojoj je parametar normalnosti Bakir Izetbegović muškom insanu  prosto dođe da obuče žensku odjeću, zabije si iglu u ruku i tako odparadira u tri pizde materine, što dalje od sdaovskog begovata.

(zurnal.info)